Портативные игровые консоли та ігри

Google

Плануються суворі погодні умови поруч з цими мудрими сучасні гаджети. Цей пункт, звичайно, не може бути геніальним, але він повинен бути дійсно строковим. Насправді підготовлений з нами Червоний Хрест погода будильник Радіо в разі стихійних лих вражає ваше місце розташування. Винсее рекомендує цей інструмент, тому що він може харчуватися від кривошипа, сонячної енергії або батареї, так що ви можете постійно отримувати поточні оновлення погоди.

І, що включає в себе вбудований зарядний пристрій для обслуговування телефонів всієї родини просочилася. Не це постійно відбувається, що телефон проходить, коли влада йде? Доброю новиною є те, що ви можете легко повернутися до повний акумулятора за допомогою nonda ЗУС розумний автомобіль зарядний пристрій. Цей прохолодний пристрій, зарядити свій телефон швидше в порівнянні зі звичайним зарядним пристроєм, і це може додатково перевірити працездатність акумулятора вашого автомобіля.

Це також визнання з історії компанії Google підходить і починає разом з гаджетами. Компанія як тільки придбав Моторолу, просто продавати його кілька років, в кінці кінців Lenovo. Що купив гніздо і dropcam с, але огляд нових продуктів, що надходять від об’єкта, здавалося несвіжим після того, як вони взяли участь у Google.com зараз працює під материнський фірма, алфавіт.

Я постійно знаходити собі перевірити погодні умови в кілька разів, якщо я знаю, що є торнадо приїхати, але як приємно, звичайно, що якщо б прийшли оновлення миттєво? Зі станції netatmo, стан погоди, ви можете зібрати повідомлення по сусідству поради погодних умовах, у тому числі вимірювань, як рівень температури, вологості, атмосферного тиску, а також багато іншого. Крім того, ви можете легко оцінити якість внутрішнє небо, щоб створити впевнені, що ви тримаєте здоровим і збалансованим, як ви добре в межах.

Але Google.com’s звук, чому його обладнання різних біснуватих мало, щоб виконати разом з обладнанням самостійно. Цей гаджет буде відправляти в режимі реального часу погодних явищ на телефон. Перевірте Вашу поштову скриньку для вашої першої електронної пошти (і трохи шок), що надходять від Рей. Ми відправимо вам пару листів щотижня. Ви можете легко відмовитися в будь-який момент.

Ми володіємо найбільш актуальною речі, які роблять образ життя менш складних (або навіть тільки набагато більш модні), щоб ви могли зосередитися на найважливіших речах: android, iPhone, а також Windows Phone і планшетний комп’ютер аксесуари, Ви не відкриєте для себе в продуктовому магазині, плюс власність автоматики, світлодіодне підсвічування, а також USB-пристрої, авто-техніка, шпигунське обладнання, Кем аксесуари, а також бездротові засоби.

Всякий раз, коли є дійсно потужний шторм, мене в підвалі, як правило, трохи вологий, і, чесно кажучи, в деяких випадках я нехтувати, щоб шукати воду, а також зібрати осушувач там, звичайно. Якщо ти в тому ж човні, ви можете виразно скористатися Хониуэлл вірш бездротовий витоку води і стоп-детектора. Підготувати цю розумну штуковину в свій льох або скрізь ви отримаєте зайву воду, і також він збирається відправити вам повідомлення мобільного телефону на першій індикатор витоку або навіть заморозити.